Epson EB-W06


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Epson, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Epson EB-W06 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Epson EB-W06 toon je presentaties aan je collega’s of samenvattingen van de lesstof aan jouw leerlingen. Dankzij de lichtopbrengst van 3700 ANSI lumen maakt de beamer heldere projecties in grote ruimtes, zoals collegezalen. De Epson EB-W06 heeft handige functies waarmee je hem op verschillende plekken in het lokaal of de vergaderruimte plaatst. Zo heeft de beamer een minimale projectieafstand van 1 meter en een maximale afstand van 12 meter van het projectiescherm. Daarnaast corrigeer je met de keystone correctie de positie van de beeldhoeken tot 30 graden. Hierdoor zet je de beamer niet alleen kaarsrecht voor het projectieoppervlak, maar bijvoorbeeld ook iets schuiner, hoger of lager. Bovendien vergroot of verklein je het beeld met de zoomfunctie. Hierdoor pas je gemakkelijk de projectiegrootte aan, zonder de beamer te verplaatsen. … lees meer

Bestel Epson EB-W06 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Basisgebruik Vergaderruimtes Grote ruimte met gedimd licht

Beoordelingen en reviews: Epson EB-W06 van Epson

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓