Moog Grandmother Dark Edition


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Synthesizers kopen? Koop goedkoop Synthesizers van Moog, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Moog Grandmother Dark Edition vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Moog Grandmother creëer je geluiden met dezelfde klank als de oude Moog modules. Zo zijn de oscillatoren gebaseerd op die van de Minimoog en is de filter afkomstig van de Moog 904 module. Je creëert geluiden die je niet met een traditionele synthesizer kunt maken dankzij de semi modulaire structuur. Met patchkabels verbind je de verschillende modules met elkaar. Zo leg je nieuwe verbindingen aan in het circuit. Dit resulteert in ongewone geluiden. Denk aan krachtige baslijnen, melodieën en percussiegeluiden. Binnen een handomdraai creëer je ritmes en melodieën. Dit doe je door de ingebouwde sequencer of arpeggiator in te stellen. Referentie oude Moog modules: De oscillators zijn gebaseerd op die van de Moog Minimoog De mixer is gebaseerd op die van de Moog CP3 De filter is gebaseerd op die van de Moog 904 De envelope generator is gebaseerd op die van de Moog 911 De VCA is gebaseerd op die van de Moog 902 De spring reverb is gebaseerd op die van de Moog 905 … lees meer

Bestel Moog Grandmother Dark Edition vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Analoge synthesizer Monofoon, semi modulair 2 oscillators

Beoordelingen en reviews: Moog Grandmother Dark Edition van Moog

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓