Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

elektrische kachels kopen? Koop goedkoop elektrische kachels van Eurom, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi is een stille convectorkachel met glazen behuizing die je gerust in de hobby- of werkkamer plaatst. Bij deze convectorkachel heb je vrijwel geen last van een zoemend geluid tijdens het verwarmen van de kamer. De elektrische kachel verwarmt ruimtes tot en met 11 vierkante meter en maakt via wifi verbinding met de Eurom Smart app (iOS en Android). Via de app of de meegeleverde afstandsbediening stel je de Alutherm Verre 1000 Wifi gemakkelijk in. Dankzij het geïntegreerde scherm ben altijd op de hoogte van de tijd en de huidige temperatuur in de kamer. Wil je dat de kamer altijd op temperatuur blijft? Gebruik dan de eco modus en temperatuur daalt niet lager dan 16 °C. … lees meer

Bestel Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Convectorkachel Voor ruimtes tot 10 m² Afmetingen: 46 x 61 x 21 cm

Beoordelingen en reviews: Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi van Eurom

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓