Compex Molecule


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

foam rollers kopen? Koop goedkoop foam rollers van Compex, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Compex Molecule vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Compex Molecule is een vibrerende massagebal die je gebruikt om pijn en stijfheid in je spieren te verlichten na een zware training. Het apparaat is ook geschikt voor het warm maken van je spieren voor je training. Omdat de massagebal zo compact is, masseer je eenvoudig spiergroepen waar je normaal gesproken niet gemakkelijk bij komt. Rol bijvoorbeeld met je onderrug over de bal heen of ga met je bilspier op de massagebal zitten om extra diep in je spier door te dringen. Je maakt de massage lichter of juist intenser door uit de 4 verschillende vibratieniveaus te kiezen. Na gebruik laad je de Compex Molecule op met de meegeleverde usb kabel. … lees meer

Bestel Compex Molecule vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Massage bal Breedte van 9 cm Voor diepe massages

Beoordelingen en reviews: Compex Molecule van Compex

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓