Blueair HealthProtect 7470i


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtreinigers kopen? Koop goedkoop Luchtreinigers van BlueAir, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Blueair HealthProtect 7470i vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Blueair HealthProtect 7470i is onderdeel van de meest geavanceerde luchtreiniger lijn van Blueair. Het HEPASilent Ultra filter combineert namelijk mechanische en elektrostatische filtratie, waardoor ziektekiemen, stof, pollen, schimmels en geuren uit een ruimte tot 86 vierkante meter verdwijnen. Met de automatische modus en het GermShield past de reiniger zijn werking automatisch aan op de omgeving. Fijn want zo hebben verontreinigingen en ziektekiemen geen kans. De 360 graden luchtuitlaat blaast de schone lucht naar alle hoeken van de kamer. Je bedient de HealthProtect 7470i met de knoppen bovenop, de Blueair app of via de spraakbediening van Amazon Alexa, Google Home of Tmall Genie. Via de app houd je precies bij hoe lang het filter nog meegaat en zie je een verslag van de luchtkwaliteit in huis. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje brandt. Dit is na ongeveer 1 jaar. … lees meer

Bestel Blueair HealthProtect 7470i vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Coolblue’s advies voor max. 86 m² Filtert pollen, allergenen, fijnstof & rook Met app en spraakbesturing

Beoordelingen en reviews: Blueair HealthProtect 7470i van BlueAir

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓