Blueair Blue 3210 Grijs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtreinigers kopen? Koop goedkoop Luchtreinigers van BlueAir, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Blueair Blue 3210 Grijs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dankzij de éénknopsbediening van de Blueair Blue 3210 Grijs bedien je deze luchtreiniger met gemak. Zo kies je tussen een automatische modus, een stille nachtmodus, een dagelijkse modus en een boost modus. Deze luchtreiniger filtert 2 keer per uur de pollen, bacteriën, stof en gassen uit een ruimte tot 40 vierkante meter met behulp van het HEPASilent filter. Dit filter is minder compact dan een traditioneel HEPA filter, waardoor de Blue 3210 minder geluid maakt dan andere luchtreinigers. Dankzij de luchtkwaliteitssensor ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. De 360 graden luchtinlaat zorgt ervoor dat je de reiniger overal in het huis plaatst. Het wasbare voorfilter is beschikbaar in 5 verschillende kleuren, zodat je de reiniger gemakkelijk van kleur verandert. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje brandt. Dit is na ongeveer 6 maanden. … lees meer

Bestel Blueair Blue 3210 Grijs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Coolblue’s advies voor max. 40 m² Filtert pollen, allergenen, fijnstof & rook Beschikt over een nachtmodus

Beoordelingen en reviews: Blueair Blue 3210 Grijs van BlueAir

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓