Salora 32HA7504


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Salora, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Salora 32HA7504 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Op zoek naar een betaalbare smart tv? Dan is de Salora 32HA7504 misschien wel iets voor jou. Verbind de televisie met wifi, waarna je toegang krijgt tot het Android platform met online games en apps. Zo stream en bekijk je in een handomdraai die spannende Netflix serie, grappige Videoland film of nieuwe content van de vlogger die je volgt op YouTube. De Salora 32HA7504 is een 32 inch televisie, waardoor hij goed past in een kleine ruimte, zoals een slaapkamer of krappe woonkamer in een studentenhuis. Op de 3 hdmi ingangen sluit je verschillende apparaten aan, bijvoorbeeld je Blu-ray speler, spelcomputer en laptop. Door je laptop aan te sluiten, gebruik je de tv als pc monitor waarop je filmpjes kijkt, teksten verwekt of online shopt. … lees meer

Bestel Salora 32HA7504 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: HD Ready Smart tv: Android LED-LCD, 50Hz

Beoordelingen en reviews: Salora 32HA7504 van Salora

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 13 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓