Saramonic SR-Q2M


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Audiorecorders kopen? Koop goedkoop Audiorecorders van Saramonic, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Saramonic SR-Q2M vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Saramonic SR-Q2M is een metalen handheld audiorecorder die geschikt is voor het opnemen van interviews, video’s en podcasts. Doordat hij gemaakt is van metaal, is hij een stuk steviger dan andere audiorecorders. Zo gaat hij langer mee. Dankzij de ondersteuning van wav bestanden neem je geluid op in hoge kwaliteit. Wav bestanden zijn groter dan het standaard mp3 formaat, waardoor er geen kwaliteitsverlies ontstaat. Je sluit de audiorecorder aan via de lijnuitgang op verschillende apparatuur, zoals een camera of dasspeld microfoon. De audiorecorder beschikt over een intern geheugen van 8 GB met een uitbreidbaar geheugen tot 128 GB. Met de X/Y microfoon neem je stereogeluid op. … lees meer

Bestel Saramonic SR-Q2M vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: X/Y microfoon Opnemen in wav Opslagcapaciteit uitbreidbaar

Beoordelingen en reviews: Saramonic SR-Q2M van Saramonic

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓