HP E27 G4


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitoren kopen? Koop goedkoop Monitoren van HP, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. HP E27 G4 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De HP E27 G4 is een full hd 27 inch monitor voor op kantoor of thuis op je bureau. Door het IPS scherm is je monitor vanuit meerdere hoeken goed leesbaar. Bovendien is het beeldscherm door de dunne schermrand geschikt in een opstelling met meerdere monitoren. Je verstelt het scherm op diverse manieren voor een goede werkhouding. Voor lange teksten zoals rapporten en beleidsstukken roteer je de monitor 90 graden naar rechts. Je hebt geen last van spiegelingen door de matte schermcoating. De minimalistische en metalen afwerking maakt het scherm geschikt voor diverse kantoorinterieuren. … lees meer

Bestel HP E27 G4 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 27 inch 1920 x 1080 resolutie Displayport, hdmi, usb A, usb B, vga, hoofdtelefoon

Beoordelingen en reviews: HP E27 G4 van HP

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 2/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓