Nokia 5.4 64GB Blauw


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop Mobiele telefoons van Nokia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nokia 5.4 64GB Blauw vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Nokia 5.4 64GB Blauw is een smartphone waarmee je whatsappt en surft op het internet. Het toestel is niet geschikt voor zware taken en games, maar een simpel spelletje als Candy Crush speel je zonder problemen. Op het grote 6,4 inch hd scherm kijk je naar al je filmpjes en video’s. Deze maak je met de verschillende camera’s op dit toestel. Met de groothoeklens leg je grote gebouwen of weidse landschappen vast. Fotografeer kleine voorwerpen van dichtbij met de macrolens. Met een opslagcapaciteit van 64 GB heb je ruimte om je foto’s en video’s op te slaan. Wil je meer geheugen? Kies dan de 128 GB variant of schaf een los geheugenkaartje aan. Het geheugen is uitbreidbaar tot 512 GB. Let op: bij deze 64 GB variant krijg je geen draadloze Nokia koptelefoon cadeau. Dit geldt alleen voor de 128 GB variant. … lees meer

Bestel Nokia 5.4 64GB Blauw vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 64 GB opslagcapaciteit 6,4 inch hd scherm Android 10

Beoordelingen en reviews: Nokia 5.4 64GB Blauw van Nokia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 7 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓