Nokia 5.4 128GB Blauw


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop Mobiele telefoons van Nokia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nokia 5.4 128GB Blauw vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Nokia 5.4 128GB Blauw is een smartphone waarmee je whatsappt en surft op het internet. Het toestel is niet geschikt voor zware taken en games, maar een simpel spelletje als Candy Crush speel je zonder problemen. Op het grote 6,4 inch hd scherm kijk je naar al je filmpjes en video’s. Deze maak je met de verschillende camera’s op dit toestel. Met de groothoeklens leg je grote gebouwen of weidse landschappen vast. Fotografeer kleine voorwerpen van dichtbij met de macrolens. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte om foto’s, video’s en andere bestanden op te slaan. Je breidt dit eventueel uit met een geheugenkaart tot 512 GB. Deze schaf je los aan. Met de meegeleverde draadloze Nokia koptelefoon geniet je altijd en overal van je favoriete muziek. … lees meer

Bestel Nokia 5.4 128GB Blauw vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 128 GB opslagcapaciteit 6,4 inch hd scherm Android 10

Beoordelingen en reviews: Nokia 5.4 128GB Blauw van Nokia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓