Hercules HDP DJ60


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hoofdtelefoons kopen? Koop goedkoop Hoofdtelefoons van Hercules, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hercules HDP DJ60 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Hercules HDP DJ 60 is een koptelefoon voor de beginnende DJ. De DJ koptelefoon beschikt over een frequentiebereik van 15 tot 22.000 Hz, waardoor je tijdens het mixen genoeg detail hoort in de muziek. Bij het draaien hoor je dankzij de draai- en kantelbare oorschelpen de reactie van het publiek, terwijl je alvast de volgende track luistert. Door het krulsnoer van 3 meter heb je voldoende vrijheid om los te gaan achter de draaitafel. … lees meer

Bestel Hercules HDP DJ60 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: DJ koptelefoon 15 tot 22.000 Hz frequentiebereik Draai- en kantelbare oorschelpen

Beoordelingen en reviews: Hercules HDP DJ60 van Hercules

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓