BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stoomreinigers kopen? Koop goedkoop Stoomreinigers van Black & Decker, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Black+Decker 15 accessoires Steam-mop met SteaMitt haal je een multifunctionele stoomreiniger in huis. Je maakt met de stoommop verschillende harde gesloten vloersoorten schoon. Denk hierbij aan keramische tegels en betonvloeren. Daarnaast is hij ook geschikt voor de keuken, badkamer en ruiten. Met Autoselect komt de juiste hoeveelheid stoom automatisch vrij. Zo focus je volledig op het schoonmaken. Je ontvangt ook een speciale deltavoet, waardoor je ook moeilijke hoeken gemakkelijk reinigt. De SteaMitt stoom handschoen is handig voor de kleinere oppervlakken. De stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, zonder chemische middelen. Er zijn 7 verschillende schoonmaakdoeken inbegrepen, die je eenvoudig schoonmaakt in de wasmachine. … lees meer

Bestel BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor laminaat, tegels, tapijt, kunststof vloeren Stoommop Inhoud waterreservoir 0,5 l

Beoordelingen en reviews: BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires van Black & Decker

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 23 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓