Black+Decker 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stoomreinigers kopen? Koop goedkoop Stoomreinigers van Black & Decker, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Black+Decker 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de multifunctionele Black+Decker 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt maak je gemakkelijk verschillende oppervlaktes en ruimtes schoon. Naast dat je je vloer ermee schoonmaakt, gebruik je de stoomreiniger ook voor de badkamer en ramen. Dankzij de meegeleverde SteaMitt heb je namelijk een stoomreiniger in de vorm van een handschoen. En met de textieldoek fris je zelfs de bank op. Binnen 15 seconden is de stoomreiniger klaar voor gebruik. Je stelt eerst de juiste ondergrond in en de stoommop regelt de rest. Lekker makkelijk dus. En hij doodt vervolgens 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, zonder chemische middelen. Bij deze stoomreiniger krijg je 4 verschillende doeken, die je na gebruik makkelijk uitwast in de wasmachine. … lees meer

Bestel Black+Decker 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor laminaat, tegels, tapijt, kunststof vloeren Stoommop Inhoud waterreservoir 0,5 l

Beoordelingen en reviews: Black+Decker 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt van Black & Decker

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.9/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓