Poly Sync 20 USB-A Telefoonspeaker


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vergadermicrofoons kopen? Koop goedkoop Vergadermicrofoons van Poly, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Poly Sync 20 USB-A Telefoonspeaker vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Poly Sync 20 USB-A Telefoonspeaker voer je ook onderweg een conferentiegesprek. Deze draagbare speakerphone neem je dankzij het compacte formaat en de meegeleverde reisetui gemakkelijk mee in je tas. De kwaliteit van het geluid is zo goed dat je er ook muziek mee mee luistert. De batterijduur is tot wel 20 uur lang en daarom zit je niet zomaar met een lege accu. Je telefoon is ook altijd opgeladen, want je gebruikt de Sync om je telefoon mee op te laden. Via de touch knopjes op de rand van de speakerphone bedien je het volume en neem je bijvoorbeeld gesprekken aan. Je sluit de speakerphone aan op je laptop, smartphone of tablet door middel van usb A. … lees meer

Bestel Poly Sync 20 USB-A Telefoonspeaker vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor laptop, smartphone en tablet Aansluiten via usb a Ingebouwde telefoon oplader

Beoordelingen en reviews: Poly Sync 20 USB-A Telefoonspeaker van Poly

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓