Hoover Breeze 20 Parquet BR71_BR20


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van Hoover, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hoover Breeze 20 Parquet BR71_BR20 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Hoover Breeze 20 Parquet BR71_BR20 maak je gemakkelijk harde en houten vloeren schoon. De meegeleverde parketborstel voorkomt krassen op je vloer. Door de inbegrepen opzetstukken, is er voor elke klus een geschikt opzetstuk. Zo gebruik je de zachte afstofborstel voor kwetsbare meubels. Met de kierenzuigmond maak je ook de moeilijk bereikbare plekken stofvrij. De stofzuiger heeft een actieradius van 8 meter. Zo stofzuig je gemakkelijk je hele huis, zonder vaak van stopcontact te wisselen. Dankzij de cycloontechnologie scheidt de stofzuiger het stof van de lucht. Hierdoor reinig je de filter minder vaak. Ben je klaar? Dan zet je de stofzuiger aan de kant met de handige parkeerstand. … lees meer

Bestel Hoover Breeze 20 Parquet BR71_BR20 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Stofzuiger zonder zak, Traditionele stofzuiger 78 dB maximaal geluidsniveau Stofzuiger geschikt voor allergieën

Beoordelingen en reviews: Hoover Breeze 20 Parquet BR71_BR20 van Hoover

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.1/10
Aantal: 16 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓