ETNA AOP380WIT


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Afzuigkappen kopen? Koop goedkoop Afzuigkappen van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA AOP380WIT vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De ETNA AOP380WIT zuigt alle kookgeuren af als jij aan het koken bent. Je plaatst de afzuigkap in het plafond boven je kookeiland. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je je hoofd stoot tijdens het koken. Je bedient de afzuigkap met een afstandbediening. De afzuigkap heeft 4 afvoer standen waaronder een intensiefstand. Zo kies je net wat extra afzuigvermogen als je met knoflook of uien kookt. De afzuigkap is enkel geschikt voor recirculatie en de koolstoffilter die je hiervoor nodig hebt is meegeleverd in de doos. De vetfilters was je uit, zo zorg je ervoor dat de afzuigkap efficiënt blijft werken en hoef je geen nieuwe te kopen. … lees meer

Bestel ETNA AOP380WIT vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Plafond afzuigkap (80 cm) Voor recirculatie Geschikt voor een grote keuken (30 m³>)

Beoordelingen en reviews: ETNA AOP380WIT van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓