Refurbished iPad (2019) 128GB Wifi Goud


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Refurbished tablets kopen? Koop goedkoop Refurbished tablets van Renewd, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Refurbished iPad (2019) 128GB Wifi Goud vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Let op: dit is geen nieuwe iPad. De tablet is gebruikt en heeft daarom lichte gebruikssporen. Daarnaast wordt er geen usb lichtnetadapter meegeleverd. Deze schaf je los aan. Bekijk je social media, typ verslagen en kijk films en series met Refurbished iPad (2019) 128GB Wifi Goud. Dankzij de A10 Fusion Chip openen apps vlug en navigeer je soepel door al je apps. Op het 10.2 inch Retina scherm is voldoende ruimte om twee verschillende apps naast elkaar te zetten. Zo zet je bijvoorbeeld links op het scherm een filmpje op en maak je aan de rechterkant van het scherm aantekeningen in een notitie app. Deze multifunctionele tablet is geschikt voor het hele gezin, want de App Store biedt ook veel verschillende spelletjes en apps aan speciaal voor kinderen. Refurbished Dit is een tweedehands iPad die is opgeknapt met originele Apple onderdelen. Wel kan de tablet lichte gebruikssporen hebben, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Een Renewd iPad is uitvoerig schoongemaakt en getest door een Apple Authorised Service Provider. Alle tablets bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Op refurbished tablets van Renewd heb je 2 jaar garantie. … lees meer

Bestel Refurbished iPad (2019) 128GB Wifi Goud vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 10.2 inch Retina scherm 128 GB opslagcapaciteit Internet via wifi

Beoordelingen en reviews: Refurbished iPad (2019) 128GB Wifi Goud van Renewd

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓