ETNA KKS4178


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA KKS4178 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de ETNA KKS4178 heb je dankzij de koelinhoud van 294 liter genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. De 1-deurs koelkast heeft 5 plateaus waar je gemakkelijk al je snacks, blikjes cola en ham op bewaart. Je groenten en fruit bewaar je in de 2 groentelades. Je stelt hier de luchtvochtigheid naar wens in, waardoor je aubergines en kroppen sla langer vers blijven. Om je flessen cola en blikjes bier snel af te koelen, zet je de koelkast op superkoelen. Zo zijn je drankjes snel koud voor de visite komt. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koel. Hierdoor maakt het niet uit waar je kaas en eiersalade legt. … lees meer

Bestel ETNA KKS4178 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw 1-deurskoelkast (nishoogte 179 cm) Energieklasse F Sleepdeursysteem

Beoordelingen en reviews: ETNA KKS4178 van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓