ETNA KVS6102


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA KVS6102 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurskoelkast vul je met de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Boven in de koelkast zit een klein vriesvak, waarin je ijsjes, restjes eten of frituursnacks bewaart. Zodra de deur dichtzit, merk je amper dat het apparaat aanstaat. Met een geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van harde geluiden tijdens het thuiswerken of een spannende serie. Gebruik de 2 plateaus en de 4 deurvakken om sauzen, vlees en frisdrank overzichtelijk in te delen. De groentelade onderin heeft genoeg ruimte voor een flinke zak spinazie. En in de late avonduren helpt de led verlichting je een handje, zodat je direct ziet waar de dipsauzen staan. … lees meer

Bestel ETNA KVS6102 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw 1-deurskoelkast (nishoogte 102 cm) Energieklasse E Sleepdeursysteem

Beoordelingen en reviews: ETNA KVS6102 van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓