ETNA KVS4122


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA KVS4122 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je bergt boodschappen voor een huishouden van 3 of 4 personen op in de ETNA KVS4122. Door het vriesvak van 17 liter bewaar je in de inbouw 1-deurskoelkast ook ijsklontjes en een bak ijs. In de koelkastdeur vind je 3 plateaus, een groentelade en 3 schappen. Je plaatst hier pakken, flessen en potten zodat je in één oogopslag ziet wat je nog in huis hebt. Door de led verlichting zie je dit ook als het donker is in de keuken. Om een zoemend geluid hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij het geluidsniveau van 38 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aan staat. … lees meer

Bestel ETNA KVS4122 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw 1-deurskoelkast (nishoogte 122,5 cm) Energieklasse F Sleepdeursysteem

Beoordelingen en reviews: ETNA KVS4122 van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓