Bosch GSR 18V-55 (zonder accu)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Boormachines kopen? Koop goedkoop Boormachines van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch GSR 18V-55 (zonder accu) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Als een instapmodel accu schroefboormachine genoeg is om jouw boorklussen in hout en metaal mee uit te voeren op de bouwplaats, dan maak je een goede keuze om voor de Bosch GSR 18V-55 (zonder accu) te gaan. De schroefboormachine heeft een koppel van 55 Nm en je boort er gaten mee van 35 millimeter in hout en 13 millimeter in metaal. Het maximale toerental van 1800 toeren per minuut blijft door de koolborstelloze motor ook onder zware belasting constant. Deze schroefboormachine is onderdeel van het 18 volt Bosch Flexible Power System accuplatform. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan gebruik je deze ook op dit accugereedschap. … lees meer

Bestel Bosch GSR 18V-55 (zonder accu) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Schroefboormachine 18 volt 4,0 Ah Li-Ion accu Schroeven en boren

Beoordelingen en reviews: Bosch GSR 18V-55 (zonder accu) van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓