ETNA AKV178ZWA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA AKV178ZWA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je bewaart de boodschappen voor een huishouden van 5 personen of meer in de ETNA AKV178ZWA. Deze side-by-side Amerikaanse koelkast heeft een ijstwister waarmee je in een handomdraai ijsblokjes maakt voor jouw cocktails. Door No Frost hoef je de koelkast nooit te ontdooien en komt er geen ijs op de verpakkingen in het vriesvak. Dankzij de ventilator is het gelijkmatig koel in de koelkast en maakt het niet uit waar je jouw blok kaas bewaart. Achter de linkerdeur zit het vriesgedeelte van 185 liter, hier heb je genoeg ruimte om maaltijden in te vriezen. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat de koelkast ook nog eens jarenlang mee. … lees meer

Bestel ETNA AKV178ZWA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (178,6 cm hoog) Energieklasse E (kost 70 – 90 euro p.j.) Met ijstwister

Beoordelingen en reviews: ETNA AKV178ZWA van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓