Canon EOS 90D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Digitale camera’s SLR kopen? Koop goedkoop Digitale camera’s SLR van Canon, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Canon EOS 90D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Canon EOS 90D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM maak je als gevorderde fotograaf scherpe landschaps-, portret- en natuurfoto’s dankzij het veelzijdige zoombereik van de lens. De lens beschikt over 4 stops beeldstabilisatie, waardoor je met langzamere sluitertijden uit de hand fotografeert. Dit is handig wanneer je foto’s maakt op een donkere locatie. Door de APS-C sensor van de camera vermenigvuldig je de brandpuntsafstand van je lens met 1,6. Zo zoom je verder in op onderwerpen, zoals sporters en wilde dieren. Met het iTR-autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen die je vastlegt met 10 frames per seconde. Op die manier breng je actiemomenten helder en scherp in beeld. De camera maakt gebruik van het Dual Pixel autofocussysteem met 45 scherpstelpunten. Je selecteert eenvoudig het scherpstelpunt met de joystick naast het scherm of via het draaibare touchscreen. … lees meer

Bestel Canon EOS 90D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor type fotograaf: Gevorderd 32,5 megapixels, APS-C sensor Filmt in 4K 30p, fotografeert met 10 fps

Beoordelingen en reviews: Canon EOS 90D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM van Canon

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓