Hoover H-FREE 200 performance


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van Hoover, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hoover H-FREE 200 performance vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Hoover H-FREE 200 Performance maak je gemakkelijk elk vloertype stofvrij. Deze steelstofzuiger is namelijk geschikt voor zowel harde als houten vloeren, en voor zowel hoog- als laagpolig tapijt. De Hoover heeft een lange accuduur van 80 minuten en een zeer licht gewicht van 2,3 kilogram. Hierdoor stofzuig je heel je huis, zonder dat het veel inspanning kost. Heb je huisdieren? Dan komt de meegeleverde turboborstel goed van pas. Daarmee stofzuig je ook alle dierenharen op. En met de speciale led verlichting op het mondstuk, zie je geen stof meer over het hoofd. Met de handige parkeerstand zet je de stofzuiger gemakkelijk aan de kant wanneer je klaar bent of als je even wordt afgeleid door een telefoontje. … lees meer

Bestel Hoover H-FREE 200 performance vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gemiddelde accuduur 80 min Gewicht 2,3 kg 85 db maximaal geluidsniveau

Beoordelingen en reviews: Hoover H-FREE 200 performance van Hoover

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.5/10
Aantal: 13 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓