Hoover H-FREE 300 quick charge


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van Hoover, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hoover H-FREE 300 quick charge vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de krachtige Hoover H-free 300 quick charge stofzuig je eenvoudig verschillende vloeren. De steelstofzuiger is lekker licht, namelijk 2,5 kilogram. En met een accuduur van 40 minuten stofzuig je makkelijk een groot oppervlak. Is de accu leeg? Dan laadt de stofzuiger in 2,5 uur volledig op. Met de turbostand maak je ook een hoogpolig tapijt schoon. Voor kruimels gebruik je de geïntegreerde kruimeldief. Handig als je je chips laat vallen. En wil je kwetsbare meubels stofzuigen? Gebruik dan de zachte afstofborstel. Je maakt zelfs op donkere plekken goed schoon met de verlichting op het mondstuk. Als de schoonmaakklus erop zit, dan berg je de stofzuiger eenvoudig op met de parkeerstand. … lees meer

Bestel Hoover H-FREE 300 quick charge vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gemiddelde accuduur 40 min Gewicht 2,5 kg 80 db maximaal geluidsniveau

Beoordelingen en reviews: Hoover H-FREE 300 quick charge van Hoover

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.3/10
Aantal: 8 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓