InvisibleShield GlassFusion+ Samsung Galaxy S21 Ultra Screenprotector


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

screenprotectors voor mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop screenprotectors voor mobiele telefoons van InvisibleSHIELD, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. InvisibleShield GlassFusion+ Samsung Galaxy S21 Ultra Screenprotector vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de InvisibleShield GlassFusion+ Samsung Galaxy S21 Ultra Screenprotector bescherm je je beeldscherm tegen krassen en deuken. Het hybride glas biedt betere bescherming dan kunststof beschermfolies. Je hebt daardoor minder snel een barst in je scherm. Ook voelt deze screenprotector net als je eigen scherm. De vingerafdrukscanner op je Samsung werkt ook met de screenprotector op je scherm. De hybride glazen screenprotector beschermt je telefoon ook tegen vuil. Dit komt door de olie afstotende laag waardoor vette vingers geen vingerafdrukken meer achterlaten. De antibacteriële laag voortkomt de vermenigvuldiging van bacteriën en vermindert hierdoor het aantal vlekken. De screenprotector loopt niet helemaal door tot de randen. Daardoor drukt je hoesje de InvisibleShield GlassFusion+ niet van je scherm. Je brengt de screenprotector gemakkelijk aan met het bijgeleverde materiaal. Deze InvisibleShield screenprotector is van hoge kwaliteit en biedt betere bescherming dan de standaard beschermfolie die op de S21 Ultra zit. … lees meer

Bestel InvisibleShield GlassFusion+ Samsung Galaxy S21 Ultra Screenprotector vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de Samsung Galaxy S21 Ultra Hybride glas Zeer goede bescherming

Beoordelingen en reviews: InvisibleShield GlassFusion+ Samsung Galaxy S21 Ultra Screenprotector van InvisibleSHIELD

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 6/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓