Philips 65PUS8505 – Ambilight (2020)+ Soundbar + HDMI kabel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 65PUS8505 – Ambilight (2020)+ Soundbar + HDMI kabel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips The One 65PUS8505 – Ambilight (2020) + soundbar haal je bioscoopzaal naar jouw huiskamer. De 4K resolutie en het 10 bit paneel zorgen voor kleurrijke en scherpe beelden, die goed worden ondersteunt door het heldere geluid van de soundbar. Zo zie je bijvoorbeeld tijdens een explosie in een film alle details van de brokstukken op je afvliegen, terwijl de subwoofer in de soundbar zorgt voor de lage tonen van de doffe knal. De P5 processor van de televisie verbetert de minder goede beeldbronnen, en houdt daarmee de beeldkwaliteit altijd op peil. Vind je meerdere afstandsbedieningen maar onhandig? Dan sluit je de bar aan via de hdmi arc poort, waardoor je soundbar bedient met de afstandsbediening van de tv. … lees meer

Bestel Philips 65PUS8505 – Ambilight (2020)+ Soundbar + HDMI kabel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: Philips 65PUS8505 – Ambilight (2020)+ Soundbar + HDMI kabel van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓