Philips 58PUS7805 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 58PUS7805 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips 58PUS7805 – Ambilight + soundbar + HDMI kabel tover je jouw woonkamer om tot een bioscoopzaal. De 4K resolutie zorgt ervoor dat je geen details – zoals zandkorrels en wimperhaartjes – mist. De HDR, HDR10+, HLG en Dolby Vision ondersteuning levert in combinatie met het 10 bit paneel kleurrijke beelden met een hoge contrastratio op. Zo zie je veel verschillende tinten in bijvoorbeeld een schaduw of wolkendek. De 3-zijdige ambilight maakt de bioscoopervaring helemaal af. De lampjes aan de randen van je tv zorgen ervoor dat de muur achter de televisie in dezelfde kleur verandert als je op het beeld ziet. Dit vergroot je kijkbeleving en ik ook nog eens rustgevend voor je ogen. De Philips TAB7305 soundbar sluit je direct met de meegeleverde BlueBuilt HDMI kabel aan. Deze beschikt over een 2.1 geluidsopstelling, wat betekent dat er 2 speakers en één subwoofer zijn ingebouwd. Je geniet dus van dezelfde kwaliteit als een home cinema set, maar je bent er minder ruimte aan kwijt. … lees meer

Bestel Philips 58PUS7805 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Thuisbioscoop

Beoordelingen en reviews: Philips 58PUS7805 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓