Philips The One 58PUS8505 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips The One 58PUS8505 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips The One 58PUS8505 – Ambilight + soundbar + HDMI kabel maak je van je woonkamer een thuisbioscoop. De tv beschikt over 4K resolutie, 10 bit paneel en ondersteuning van HDR, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Hierdoor geniet je van haarscherpe, kleurrijke en heldere beelden. Dit betekent dat je kleine details zoals kiezelsteentjes en grassprietjes goed ziet. Ook zijn de verschillen tussen kleurtinten zijn duidelijk zichtbaar, waardoor je bijvoorbeeld subtiele kleurovergangen ziet in een schaduw of de lucht. Via het Android besturingssysteem schakel je gemakkelijk van live televisie naar apps als Videoland, Disney+ en Netflix. Daarbij laat je deze tv door de draaibare voet letterlijk alle hoeken van de kamer zien. Dat komt van pas als je eettafel in een andere hoek dan de bank staat, maar je wél graag tijdens het eten van je bammetje in de ochtend naar het journaal kijkt. De Philips TAB8505 soundbar verbetert het geluid van je televisie, waardoor je uitstekend beeld én geluid hebt. Je sluit hem snel en gemakkelijk aan dankzij de meegeleverde HDMI kabel. De Dolby Digital techniek en de subwoofer in de soundbar zorgen voor een surround geluidseffect, waarbij ook de lage bastonen te horen zijn. … lees meer

Bestel Philips The One 58PUS8505 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Thuisbioscoop

Beoordelingen en reviews: Philips The One 58PUS8505 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓