Q Acoustics 3050i Wit (per paar)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

hifi speakers kopen? Koop goedkoop hifi speakers van Q Acoustics, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Q Acoustics 3050i Wit (per paar) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Q Acoustics 3050i vul je een grote huiskamer met geluid. Met dit paar zuil speakers creëer je een stereopaar, waardoor je geluid hoort van zowel links als rechts. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want de speakers zijn zo ontworpen dat ze geen bijgeluiden produceren. De tweeters voorzien je van een breed stereogeluid. Hierdoor hoor je precies waar de instrumenten en vocalen in de mix geplaatst zijn. Wanneer je de zuil speakers op de meegeleverde spikes plaatst, voorkom je dat de vloer trilt. Zo heb je geen last van bijgeluiden en blijft de geluidsweergave helder. … lees meer

Bestel Q Acoustics 3050i Wit (per paar) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zuilspeaker 2 speakers Maximaal 175 watt

Beoordelingen en reviews: Q Acoustics 3050i Wit (per paar) van Q Acoustics

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓