Calor Turbo Pro Anti-Calc FV5689C0


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Strijkijzers kopen? Koop goedkoop Strijkijzers van Calor, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Calor Turbo Pro Anti-Calc FV5689C0 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Calor Turbo Pro Anti-Calc FV5689C0 strijk je de was met gemak glad met behulp van de Calor Turbo Boost. Door de stoomproductie van 50 gram per minuut strijk je de meeste kreukels zo weg. Gaat een kreukel er niet in één keer uit, dan gebruik je de stoomstoot van 240 gram per minuut. Hiermee ben je ook de hardnekkige kreukels de baas. Doordat de temperatuur zich automatisch aanpast, hoef je niet je wasgoed te sorteren. Je strijkt dus na een spijkerbroek direct een zijden blouse. Het strijkijzer is voorzien van een kalkverzamelaar, waar de kalk zich aan hecht. Deze maak je eenvoudig schoon door hem af te spoelen onder de kraan. … lees meer

Bestel Calor Turbo Pro Anti-Calc FV5689C0 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Antikalksysteem kalkverzamelaar Continue stoomproductie 50 g/m Temperatuur- en stoomkeuze automatisch

Beoordelingen en reviews: Calor Turbo Pro Anti-Calc FV5689C0 van Calor

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓