Calor Ultragliss Plus FV6812C0


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Strijkijzers kopen? Koop goedkoop Strijkijzers van Calor, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Calor Ultragliss Plus FV6812C0 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De sterke stoomkracht van de Calor Ultragliss Plus FV6812C0 zorgt voor de perfecte strijkresultaten. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een stoomstoot van 260 gram per minuut pak je alle hardnekkige vouwen en kreukels aan. Door een vermogen van 2800 watt is dit strijkijzer snel warm en hoef je niet lang te wachten voor je aan de slag gaat. Met de automatische temperatuur- en stoomkeuze strijk je verschillende soorten textiel achter elkaar. Je stelt dus niet zelf een andere temperatuur in bij een andere stof. Dankzij het reinigingsprogramma houd je het strijkijzer ook nog eens eenvoudig schoon. … lees meer

Bestel Calor Ultragliss Plus FV6812C0 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Antikalksysteem reinigingsprogramma Continue stoomproductie 50 g/m Temperatuur- en stoomkeuze automatisch

Beoordelingen en reviews: Calor Ultragliss Plus FV6812C0 van Calor

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓