Calor Express Protect SV9202C0


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Strijkijzers kopen? Koop goedkoop Strijkijzers van Calor, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Calor Express Protect SV9202C0 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de krachtige Calor Express Protect SV9202C0 is strijken nog makkelijker en veiliger. Met een stoomdruk van 7,5 bar en een stoomstoot van 520 gram per minuut ben je elke kreukel de baas. Je hoeft zelf niks in te stellen. Deze stoomgenerator zorgt namelijk zelf voor de juiste stoomhoeveelheid en temperatuur. De Calor heeft een waterreservoir van 1,8 liter. Genoeg voor een grote berg was. Is het water toch op? Dan vul je de stoomgenerator gemakkelijk bij tijdens gebruik. Het is niet erg als je hem per ongeluk aan laat staan na gebruik. Hij schakelt automatisch uit. … lees meer

Bestel Calor Express Protect SV9202C0 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Temperatuur- en stoomkeuze automatisch Antikalksysteem kalkverzamelaar Continue stoomproductie 130 g/m

Beoordelingen en reviews: Calor Express Protect SV9202C0 van Calor

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓