Ezviz C6W 4MP


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Ezviz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ezviz C6W 4MP vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Ezviz C6W 4MP is een ip-camera voor binnen, die je via de app op afstand draait en kantelt. Hierdoor houd je met deze 2K resolutie camera een grote binnenruimte, zoals een kantoor of huiskamer volledig in de gaten. De camera volgt mensen of dieren die binnenkomen automatisch en neemt de beelden op. Zo weet je precies wie er in je huis is geweest. Door de infraroodverlichting doet deze camera dat ook ‘s nachts, tot een afstand van 10 meter. Met de ingebouwde microfoon en speaker neem je geluid op en praat je terug tegen bijvoorbeeld je kinderen. Je installeert de camera via de app van Ezviz, waarmee je ook beelden terugkijkt. Deze beelden bewaren kan met een sd-kaart tot 256 gb. … lees meer

Bestel Ezviz C6W 4MP vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor een grote binnenruimte SD kaart, Cloud, PC Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Ezviz C6W 4MP van Ezviz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓