Shure SM7B


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Microfoons kopen? Koop goedkoop Microfoons van Shure, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Shure SM7B vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Shure SM7B haal je een microfoon in huis die gespecialiseerd is in het opnemen van spraak, podcasts en zang. De xlr microfoon registreert frequenties van 50 tot 20.000 Hertz, waardoor je stemgeluid natuurlijk klinkt. De microfoon is afgeschermd tegen elektromagnetische golven. Zo blijven je opnames vrij van storingen die veroorzaakt worden door computerschermen en studioapparatuur. Via de xlr aansluiting sluit je de microfoon aan op andere apparatuur. Met de meegeleverde plopkap bescherm je jouw opnames van ademhalingsgeluiden en andere bijgeluiden. … lees meer

Bestel Shure SM7B vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Usb en xlr microfoon Met plopkap Cardioïde richtingskarakteristiek

Beoordelingen en reviews: Shure SM7B van Shure

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓