Shure MV7 Zilver


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Microfoons kopen? Koop goedkoop Microfoons van Shure, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Shure MV7 Zilver vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Neem je eigen professionele podcast op met de Shure MV7. Deze usb en xlr microfoon beschikt over de Voice Isolation techniek. Hiermee focust de microfoon zich op jouw stem en registreert hij nauwelijks omgevingsruis en bijgeluiden. Download de ShurePlus MOTIV app en pas alle instellingen aan van de microfoon. Zo sluit hij naadloos aan op jouw wensen voor een podcast. Doordat de microfoon werkt via usb, heb je geen externe geluidskaart nodig. Je sluit hem aan op de computer en start direct met opnemen. Via de xlr aansluiting sluit je de microfoon aan op andere apparatuur. … lees meer

Bestel Shure MV7 Zilver vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Usb en xlr microfoon Voice Isolation techniek

Beoordelingen en reviews: Shure MV7 Zilver van Shure

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓