ETNA VV2143WIT


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vriezers kopen? Koop goedkoop Vriezers van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA VV2143WIT vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de ETNA VV2143WIT bewaar je 3 tot 7 boodschappentassen met brood, diepvriespizza’s en dozen bevroren fruit. Je legt al je boodschappen in 1 van de 6 doorzichtige lades. Om een grote kip in te vriezen komt de extra grote onderste lade goed van pas. De standaard draairichting van de deur is rechts. Heeft dit niet jouw voorkeur? Pas de draairichting dan aan, zodat de vrieskast goed in je keuken past. Stof heeft geen kans om een laag te vormen op het rooster. De achterkant van de vrieskast is afgedekt, waardoor de vriezer zijn A+ energieprestatie behoudt en stofvrij blijft. Met de draaiknop stel je zelf de temperatuur van de vrijstaande vrieskast in. … lees meer

Bestel ETNA VV2143WIT vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vrieskast (143 cm hoog) Energieklasse F (kost 56 euro p.j.) 5 à 6 keer per jaar ontdooien

Beoordelingen en reviews: ETNA VV2143WIT van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 6 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓