Kipling Class Room 15" True Pink 28L


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Rugzakken kopen? Koop goedkoop Rugzakken van Kipling, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Kipling Class Room 15" True Pink 28L vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Kipling Class Room gaat jouw tiener goed georganiseerd naar school. Met een inhoud van 28 liter, een vak met laptopvak, een vak met interne verdeler en een voorvak is er voldoende plek voor alle schoolspullen. Doordat de boekentas 2 grote vakken heeft, houdt je jouw 15 inch laptop gescheiden van eten en drinken. Is je tiener zijn sleutels altijd kwijt? Dankzij het handige sleutelkoord in het voorvak is dat verleden tijd. Daarnaast vind je in het voorvak ook een aantal accessoire vakken voor bijvoorbeeld een telefoon en pennen. Voor de zichtbaarheid in het donker beschikt de Class Room over een reflecterende strip en is het mogelijk om een fietslampje aan de schouderbanden te bevestigen. Let op: het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past. … lees meer

Bestel Kipling Class Room 15" True Pink 28L vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inhoud van 28 liter Met laptopvak van max. 15 inch Met rugventilatie

Beoordelingen en reviews: Kipling Class Room 15" True Pink 28L van Kipling

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓