Hyperice Hypervolt Go


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

handmassage apparaten kopen? Koop goedkoop handmassage apparaten van Hyperice, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hyperice Hypervolt Go vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Hyperice Hypervolt Go is de kleinere en lichtere versie van de originele Hypervolt. Ideaal dus om mee te nemen naar de sportschool of op reis. Net als de standaard versie van Hypervolt, zorgt dit massage apparaat voor een sneller spierherstel en een verbeterde bloedcirculatie. Zo herstel je sneller na een zware training of warm je je spieren efficiënter op voor je de training start. Voor je met de massage begint, kies je tussen de 2 opzetstukken. Het platte stuk is voor een lichtere massage en het langwerpige opzetstuk is voor een diepere massages. Ook kies je uit 3 intensiteitstanden om de massage lichter of zwaarder te maken. De oplader wordt geleverd met verschillende stekkeringangen, zodat je de Hypervolt Go zonder problemen in het buitenland gebruikt. … lees meer

Bestel Hyperice Hypervolt Go vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zones: nek, rug, schouders, buik, zitvlak, armen en benen Klopmassage 2 opzetstukken

Beoordelingen en reviews: Hyperice Hypervolt Go van Hyperice

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓