SteelSeries Apex 7 Gaming Toetsenbord Brown Switch AZERTY


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

toetsenborden kopen? Koop goedkoop toetsenborden van SteelSeries, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SteelSeries Apex 7 Gaming Toetsenbord Brown Switch AZERTY vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het SteelSeries Apex 7 Gaming Toetsenbord Brown Switch is voor de serieuze gamer die de concurrentie een stapje voor wil zijn. Dit toetsenbord van SteelSeries heeft namelijk Cherry MX Brown switches, die in 2 milliseconden registeren en waardoor jij dus eerder die granaat gooit of op de grond duikt. Deze bruine switches geven gemiddelde feedback, wanneer je de toets indrukt. Zo voel je dat je de toets ingedrukt hebt, maar is het klikgeluid minder hard. Daardoor heeft jouw omgeving geen last van jouw razendsnelle combo’s en toetsaanslagen. Voor extra comfort krijg je er een polssteun bij, die zich magnetisch vastplakt aan het toetsenbord. Luister je een muziekje en wil je even snel het volume aanpassen? Gebruik dan het multimediascherm, waarop je ook andere informatie ziet over je games of verlichting. Je verlichting pas je aan per toets, zoals je gewend bent van een gaming toetsenbord met RGB verlichting. Bovendien werk je met dit toetsenbord ook gemakkelijker in programma’s als Excel en voer je snel cijfers in met het number pad. … lees meer

Bestel SteelSeries Apex 7 Gaming Toetsenbord Brown Switch AZERTY vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Bedraad RGB verlichting Cherry MX Brown switches

Beoordelingen en reviews: SteelSeries Apex 7 Gaming Toetsenbord Brown Switch AZERTY van SteelSeries

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓