iiyama DSG3001C-R1


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

monitorarmen kopen? Koop goedkoop monitorarmen van iiyama, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. iiyama DSG3001C-R1 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bevestig de iiyama DSG3001C-R1 monitorarm aan je bureau en creëer zo een ergonomische setting voor een gaming monitor tussen de 17 en 30 inch. Draai, roteer of verstel de arm in de hoogte om zo een comfortabele zithouding te vinden voor een die lange gamesessies. Naast de ergonomische toepassingen, is deze iiyama monitorarm uitgerust met 2 usb poorten, waarvan 1 voor het opladen van een ander apparaat. Met een rood ledlichteffect, matcht de monitorarm goed met de rest van je gaming setup. … lees meer

Bestel iiyama DSG3001C-R1 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1 Plaatsing bureau Pivot

Beoordelingen en reviews: iiyama DSG3001C-R1 van iiyama

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓