Bosch VBC5580S0


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Ovens kopen? Koop goedkoop Ovens van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch VBC5580S0 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch VBC5580S0 is met 90 centimeter extra breed. Zo In deze extra brede oven heb je genoeg ruimte voor meerdere ovenschalen of bakplaten tegelijk. Je hoeft de oven bijna niet meer te reinigen door de coating op de achter- en zijwand die automatisch vet absorbeert. Dankzijoor de telescooprails haal je gemakkelijk een bakplaat uit de oven zonder dat je je handen brandt aan de binnenkant van de oven. Je stelt de temperatuur van de oven in tussen de 30 en 280 graden. Gebruik de speciale pizzastand om, zodat jouw pizza¿s lekker knapperig uit de oven te halenkomen. … lees meer

Bestel Bosch VBC5580S0 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw oven, 47,5 cm hoog Met hetelucht-, grillfunctie Wanden met coating: vermindert aankoeken

Beoordelingen en reviews: Bosch VBC5580S0 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓