TP-Link Omada TL-R605


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Routers kopen? Koop goedkoop Routers van TP-Link, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. TP-Link Omada TL-R605 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De TP-Link Omada TL-R605 is een zakelijke router die je beheert via de cloud. Plaats deze router in je netwerk en verbind deze met TP-Link Omada access points en switches om al je werknemers van internet te voorzien. Je voegt een controller toe om al deze apparaten tegelijk te beheren. Met deze router beveilig je jouw netwerk optimaal. Zo stel je meerdere VPN verbindingen in maar zorg je ook voor een krachtige firewall voor je bedrijfsnetwerk. Je stelt de filters zo in dat aanvallers geen kans maken om je bedrijfsgeheimen in bezit te krijgen. … lees meer

Bestel TP-Link Omada TL-R605 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geen wifi 1 Gbps VPN server, QoS

Beoordelingen en reviews: TP-Link Omada TL-R605 van TP-Link

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓