TP-Link Omada EAP230-Wall


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Access points kopen? Koop goedkoop Access points van TP-Link, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. TP-Link Omada EAP230-Wall vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De TP-Link Omada EAP230-Wall is een access point dat je in de muur installeert. Zo voorzie je jouw kantoor of bedrijfspand op een onopvallende manier van draadloos internet. Je koppelt meerdere van deze access points aan elkaar om een dekkend netwerk op te zetten. Omdat ieder ingebouwd access point een netwerkaansluiting heeft, dubbelen deze wifi punten als bedrade aansluitpunten. Bijvoorbeeld voor de desktop computers in jouw bedrijf. Je beheert het access point via de cloud. Zo voeg je eenvoudig extra punten toe en stel je het netwerk in naar jouw voorkeur. Maak bijvoorbeeld gescheiden netwerk aan voor personeel en gasten. Bezoekers geef je toegang met een eenmalige code. … lees meer

Bestel TP-Link Omada EAP230-Wall vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Wireless AC Simultaneous dual-band access point Wifi snelheid: 300 + 867 Mbps

Beoordelingen en reviews: TP-Link Omada EAP230-Wall van TP-Link

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 365 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓