Cricut EasyPress Mini Voordeelbundel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

snijplotters kopen? Koop goedkoop snijplotters van Cricut, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cricut EasyPress Mini Voordeelbundel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Cricut EasyPress Mini Voordeelbundel heb je alle spullen in huis om je ontwerpen op kleding over te brengen. Deze kleinere hittepers van Cricut is geschikt voor kleine kledingstukken en schoenen die bijvoorbeeld een bolling hebben. Je brengt de warmte gelijkmatig van rand tot rand over. Hierdoor breng je het ontwerp op alle plekken goed over. Pas de temperatuur eenvoudig aan met de 3 vooraf ingestelde warmte-instellingen. Met de EasyPress Mat bescherm je de materialen als je de hittepers gebruikt. Er ontstaat geen damp, zodat de kledingstukken niet vochtig worden. De SportFlex Iron-on vellen die bij deze bundel zitten, zijn geschikt voor je sportkleding. Personaliseer je trainings- of wedstrijdshirt met jouw creatie. Zo val je met je vriendenteam nog meer op tijdens een wedstrijd. … lees meer

Bestel Cricut EasyPress Mini Voordeelbundel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Hittepers Joy, Explore en Maker Voordeelbundel

Beoordelingen en reviews: Cricut EasyPress Mini Voordeelbundel van Cricut

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓