Cricut Maker Accessoirepakket


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

snijplotters kopen? Koop goedkoop snijplotters van Cricut, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cricut Maker Accessoirepakket vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Haal de meestgebruikte materialen in huis voor je snijplotter met het Cricut Maker Accessoirepakket. Dit zijn 3 verschillende materialen waar je al je creaties uit snijdt. De Premium Vinyl bestaat uit 6 vellen met basiskleuren. Het vinyl is water- en UV-bestendig, zodat het niet verkleurt of vervormt. Het pakje met knutselpapier bevat 20 vellen die zowel plat als golvend zijn. Zo creëer je meer diepte en variatie in je ontwerpen. De basiskleuren bestaan uit wit, grijs, zwart, crème en bruin. Het laatste materiaal is Transfer Tape. Hiermee verplaats je het uitgesneden ontwerp naar een ander oppervlak. De tape is transparant, waardoor je de kleuren van het materiaal goed overneemt. Druk het goed aan op bijvoorbeeld een bidon en je hebt een uniek product. … lees meer

Bestel Cricut Maker Accessoirepakket vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 30×30 centimeter 6 vellen Accessoirepakket

Beoordelingen en reviews: Cricut Maker Accessoirepakket van Cricut

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓