Cricut Joy Startpakket


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

snijplotters kopen? Koop goedkoop snijplotters van Cricut, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cricut Joy Startpakket vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Cricut Joy Startpakket begin je meteen met het maken en plotten van je creaties. De Cricut Joy snijplotter is een lichte en compacte snijplotter. Je gebruikt ongeveer 50 materialen waar je je hele fantasie op loslaat. Deze plotter heeft als unieke eigenschap dat je er kaarten mee maakt. De kaarten snijd je uit met het mesje en versier je daarnaast met één van de stiften. Deze stiften plaats je in de Joy. Je kiest het lettertype of je ontwerp uit om de kaart nog persoonlijker te maken. Met de bijbehorende Kaartenmat blijft de kaart goed zitten als je snijdt en schrijft. De plaklaag houdt het materiaal op zijn plek. Bij dit startpakket zit ook een setje met 3 hulpmiddelen zoals een pelhaak, spatel en schraper. … lees meer

Bestel Cricut Joy Startpakket vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Circa 50 materialen 3 hulpmiddelen Startpakket

Beoordelingen en reviews: Cricut Joy Startpakket van Cricut

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓