Cricut Joy Startpakket + Draagtas


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

snijplotters kopen? Koop goedkoop snijplotters van Cricut, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cricut Joy Startpakket + Draagtas vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Begin direct met het plotten van je ontwerpen met het Cricut Joy Startpakket + Draagtas. Dit startpakket heeft een draagtas die speciaal bij de Cricut Joy past. Hierdoor neem je hem gemakkelijk en veilig mee. De Joy is een compacte en eenvoudige snijplotter. Je creëert of downloadt een ontwerp, snijdt het ontwerp uit je gekozen materiaal en je creatie is klaar. Met de Starter Tool Set heb je de 3 meestgebruikte gereedschappen in huis. Dit zijn de pelhaak, spatel en schraper. Hiermee perfectioneer je het uitgesneden materiaal als er nog oneffenheden zijn. De Kaartenmat die bij deze set zit, is nodig als je kaarten uitsnijdt. Zo blijft het materiaal, zoals de meegeleverde Permanent Vinyl vellen, goed op de mat plakken. … lees meer

Bestel Cricut Joy Startpakket + Draagtas vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Circa 50 materialen 3 hulpmiddelen Startpakket

Beoordelingen en reviews: Cricut Joy Startpakket + Draagtas van Cricut

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓