Cricut Maker Champagne Startpakket


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

snijplotters kopen? Koop goedkoop snijplotters van Cricut, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cricut Maker Champagne Startpakket vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Cricut Maker Champagne Startpakket ga je meteen aan de slag met het plotten van je ontwerpen. De Maker Champagne snijdt door ruim 300 materialen heen. Zelfs stevige materialen zoals leer en balsahout zijn geen partij voor het scherpe mes van de Maker. In dit startpakket zit een Premium Vinyl set van 6 vellen. Probeer op deze basiskleuren je eerste creaties uit. Gebruik de snijplotter in combinatie met de 7 hulpmiddelen uit de Essential Tool Set. De set bestaat uit een pincet, pelhaak, schaar, spatel, schraper, scoring stylus en trimmer. Dit zijn gereedschappen om handmatig je ontwerp te perfectioneren. Als laatst zit er in dit pakket een Gripmat. De plaklaag op deze mat houdt het materiaal op zijn plek wanneer je jouw creatie uitsnijdt. … lees meer

Bestel Cricut Maker Champagne Startpakket vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Circa 300 materialen 11 hulpmiddelen Startpakket

Beoordelingen en reviews: Cricut Maker Champagne Startpakket van Cricut

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓